Q&Me komkommers hebben meer om het lijf

Let in uw supermarkt, bij de groentespeciaalzaak of de horecaspecialist voortaan op het label van Q&Me. Dit staat voor extra verse komkommers met extra smaak van geselecteerde telers.

De smaak van Q&Me

Q&Me-komkommers hebben een vollere smaak dan gewone komkommers. Dit kun je herkennen aan de donkergroene schil: hoe donkerder, hoe meer smaak. Ook als je de komkommer doorsnijdt kun je dit zien; het vruchtvlees is niet wit maar lichtgroen. Tijdens de teelt hebben Q&Me komkommers meer voeding gekregen dan gewone komkommers. Daarom hebben QandMe komkommers 2x zoveel vruchtvlees. Tot slot worden Q&Me komkommers zo geteeld dat het gewas én de komkommers maximaal zonlicht opvangen. Dat proef je!

Gezond

Q&Me-komkommers zijn zeer geschikt voor als je wilt afvallen of op de pondjes wilt letten. Een Q&Me komkommer bevat slechts 8 calorieën per 100 gram! De smaakvolle komkommers van Q&Me kun je met schil en al eten. Wél eerst even wassen. De schil zit boordevol vezels en eronder zitten de vitamines. Die gooit je toch niet weg? Dan nog iets over het vele vocht in de komkommer dat hem de verfrissende werking geeft. Dit vocht is, ook volgens het Voedingscentrum, erg goed voor je huid door de goede inhoudsstoffen die Q&Me komkommers bevatten.